Promosi Raya

Apabila masuk bulan Ramadhan, pelbagai promosi jualan telah diadakan. Kami di #celebritylass juga tidak terkecuali.

Sempena Ramadhan dan Syawal , pihak kami telah menawarkan pakej pembelian seperti berikut :-




[PROMOSI RAYA PACK]

Pembelian 1 botol besar (50ml), anda akan dapat :-
 - Free 1 botol trial (5ml) yang bernilai RM15.00
 - Free Gift
 - Penghantaran adalah percuma.

#CelebrityLass mampu menghilangkan bau badan anda. Bebas bau, berpuasa dan raya dengan gembira.

Hubungi :

Sharimah Yahya
CelebrityLass Consultant
Pakar Nyah Bau Badan.
0192668244







Sudahkah Anda Menempah Tiket Raya Untuk pulang?




Gambar : Koleksi Google

Sudahkan  anda merancang perjalanan pulang sempena Syawal terutamanya  yang akan menggunakan perkhidmatan awam. Bagi mengelakkan kesesakan atau kehabisan tiket , anda digalakkan menempah tiket seawal yang mungkin.

Berikut ialah link untuk tempahan secara online:-

Kapalterbang
http://www.airasia.com.my
http://www.malaysiaairlines.com/

Keretapi (KTM)
http://www.ktmb.com.my

Bas Express
http://www.transnasional.com.my
https://ticket4u.com.my/plus.php
http://www.catchthatbus.com/






Aura Positif : Mandi Garam

Dua tiga hari yang lepas(seminggu jugaklah kut), hampir rasa macam nak give up. Mana tidaknya, tidak ada seorang pun customer yg bertanyakan tentang CL, sales lagilah langsung tak dak. Moral rasa sedikit down.
Teringat sewaktu sesi brainwash ‪#‎Cl‬ bersama founder ‪#‎clteammar‬, iaitu Marziana Shukri.
Bila tiada rezeki (sales), semak balik connection kita dengan Pemberi Rezeki. Siapa lagi, jika bukan Allah S.W.T..dan yang kedua semak juga connection kita sesama manusia yang berkait dengan rezeki. Contoh, redhakah suami di saat kita sibuk melayan customer, bagaimana hubungan kita dengan ibu bapa..jadi jom kita semak semula kedua-dua connectuon tersebut.


Selain itu juga, mandi dengan garam bukit juga boleh mengembalikan aura negatif kepada aura positif. Ia mampu menampung semula aura yang bocor. Kebetulan di rumah memang sedia ada garam bukit. Amalan mandi garam bukit ini , dah lama saya tinggalkan kerana tidak berkesempatan. Jadi saya pun mulalah balik. Alhamdulillah, selepas dua hari amal, terus saya dapat sales.  Pertanyaan yang sebelum ini sepi, datang balik. Syukur sangat.

Bagi yang belum pernah cuba dan ingin mencuba, bolehlah dapatkan Garam Bukit Aura Rezeki.
Berminat, boleh hubungi : 0192668244 





Anda Tidak Percaya

Anda masih tidak percaya atau tidak yakin?
Hmm..

Baiklah, kalau macam tuh, saya letak sebahagian testimoni CelebrityLass ya. Alhamdulillah, sehingga kini ramai yang bagi feedback positif tentang CL ni. Kami di team CL juga rasa happy kerana dapat membantu anda terutamanya yang mengalami masalah bau badan dan juga kaki.

JOM KITA LIHAT TESTIMONI ..

bau badan
















Ini baru sikit, nak tahu lagi banyak testimoni boleh ke fb saya ataupun
 instagram CL_PAKAR_HILANG_BAU BADAN.


Nak tahu lebih lanjut, boleh juga hubungi saya : 0192668244



Insentif Ejen CL : Rezeki Tidak Pernah Salah Alamat

Alhamdulillah , syukur sangat. Diam tak diam , bulan Mei 2015, berjaya restock 25 CL botol besar. Pada peringkat awal, rasa macam tidak yakin ja, tapi atas dorongan kak Martina Osman, terus maju ke mengorak langkah,Bila berjaya restock 25 botol, dapatlah t-shirt CL dan juga beg merah.




Next target, nak dapat 1gm emas pulak. Dan mana tau, kalau ada rezeki juga, boleh bercuti dengan tajaan dari HQ. Doa-doakanlah yer. opps..BERMINAT jugak ker? Yer tak yer, takkan NAK TENGOK JER , mana aci saya sorang saja yang dapat  kan. Boleh contact saya seperti di bawah ya..


Sharimah Yahya
0192668244
Pakar Nyah Bau Badan
Celebrity Lass Consultant
FAST ACTION FAST RESULT..