MASALAH RAMBUT : AKU DAN VEGEOIL

Ha ni nak citer sikit..tetiba tajuk tentang rambut. Actually, selama ni memang ada sedikit masalah rambut gatal, kelemumur dan juga beruban..(tak taulah kut-kut faktor umur). Selama ni, memang biar ja...kalau rajin, pergilah salon untuk buat treatment. Tapi, nanti jadi balik...shampoo pun tak taulah nak cakap macam mana.

Sampai satu masa, serach lah petua untuk merawat rambut secara tradisional..memanglah jumpa, cuma satu soalan kat diri sendiri..rajin ka nak buat..hehehhee. Last-last sekali terjumpalah produk ni..namanya NURUL GOLD VEGEOIL. Mula-mula tengok, terus terpikat, tapi disebabkan kena tunggu gaji, jadi tunggulah sat.  Sampailah minggu lepas. Minggu lepas terus order . Now, produk dah gunapakai. Memang best. pakai sekali ja, rambut dah lembut, gatal dan kelemumur pun dah kurang, cuma nak tengok result yang beruban ja.

 INFO LANJUT --->KLIK DI SINI

Ni rupa produknya. Kalau ada yang berminat untuk cuba , bolehlah contact saya di  SINI








Previous
Next Post »
0 Komentar