SOALAN POPULAR : CELEBRITYLASS INI APA YA?




Masih ada yang tidak mengenali Celebritylass atau nama manjanya CL.
Senang cerita, apabila guna CL ni, bila berpeluh takde la bau masam, tengik, hapak dan yang seangkatan dengannya.  Fungsinya seperti deodorant. Tapi kalau deodorant pun masih ada bau kan?  Apabila guna CL, dah tak payah guna deodorant.

CelebrityLass ni pakai sekali je sehari, tapi kesannya kekal 24 jam. Paling best, bukan setakat kat ketiak, kat kaki & celah-celah  badan yang terlindung pun boleh sapu. Tiada pengawet mahupun bahan pewangi. Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi belaka. Tiada bau .


Sudah ribuan testimoni best kami dapat. Syukur alhamdulillah.

Anda masih 'cover' bau badan anda dengan cara lama tapi tak berkesan?
Jom tukar kepada CelebrityLass.Lupakan yang lain.

Maklumat lanjut berkaitan celebritylass ---> http://sharimahyahya.blogspot.my/p/celeberity-lass.html

Hubungi saya untuk maklumat lanjut.


#CelebrityLass #CLGoActiv
#Hilangbaubadancaramudah #RahsiaHilangBauBadan bersama
#PeluhPuNTakMasam #KakiTakBusuk #KamiPrihatin
#KakiTravel

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.