TIPS RAMBUT : ELAKKAN SIKAT RAMBUT BASAH

Tahukah anda menapa  perlu elak sikat rambut ketika basah.

Sebabnya, bila anda tengok banyak rambut yang melekat pada sikat tuh, nanti rasa sedih dan risau pulak.Hehehehehe.

Tapi dah lepas mandi, pasti lah kena sikat. Jadi seeloknya, guna sikat yg bergigi jarang.
Sikat yang bergigi jarang akan bantu untuk elak lagi banyak rambut yang gugur. Kalau guna sikat yang bergigi rapat, memang penuh tapak tangan la dengan rambut.

Untuk rambut lebih terapi dan hitam, sapukan dengan serum rambut vegeoil .

Serum rambut Vegeoil tuh macam mana pulak? Nak tahu, boleh klik gambar kat bawah.

 

http://sharimahyahya.blogspot.my/search/label/Vegeoil

BEBAS BAU BADAN : ANDA TAMPIL EKSLUSIF , ELEGANT DAN COOL

 #celebritylass kini tampil dengan lebih  Eksklusif, Elegant dan Cool.



Merah menjadikan penampilan anda lebih menyerlah.
Tanpa bau yang enak, anda akan menjadi lebih selesa dan kekal aktif.







Hitam menjadikan anda lebih menawan. Anda lebih rasa yakin dengan penampilan baru.

Harga Pasaran : RM36.00/RM39.90 (s.s)

Tapi kini, kami menawarkan harga diskaun yang menarik. 
 Hubungi 0192668244 dengan segera .
Tawaran ini akan ditamatkan bila-bila masa.
 






Ingin menjadi sebahagian dari keluarga kami?
Hanya bermodalkan RM190.00 sahaja.
Apa yang anda dapat?

Produk, team support dan bahan untuk promosi juga disediakan.
Jangan tunggu lagi




 Untuk tempahan&pertanyaan boleh hubungi :


0192668244
Trusted Agent
Celebritylass
Pakar Bebas Bau Badan.

RAMBUT LEBAT : CARA MELEBATKAN RAMBUT BAYI



Gambar : Carian Google


Tahukah anda cara untuk melebatkan rambut pada bayi. Ini adalah antara tips untuk melebatkan rambut pada bayi.

GALAKKAN BAYI MENIARAP
Galakkan bayi yang boleh meniarap untuk lebih banyak meniarap. Ini disebabkan bayi  yang selalu berbaring cenderung mempunyai rambut yang tak sekata/rambut cukur bantal.

SYAMPU RAMBUT
Penggunaan syampu dalam kuantiti sedikit dan gunakan syampu yang sesuai untuk anak anda.Selain mencuci kulit kebaya urutan ketika bersyampu juga merangsang folike untuk menggalakan pertumbuhan anak rambut

ALEO VERA
Aleo vere mempunyai banyak khasiat semula jadi dan bersifat antioksidan untuk melembatkan dan menguatkan rambut bayi.

VEGE OIL
 
Pengggunaan vege oil untuk rambut anda juga boleh membantu melebatkan rambut anak kecil anda ini kerana vege oil mempunyai 100% bahan organik 

NAK  TAHU KELEBIHAN VEGEOIL --> KLIK DI SINI







PUNCA Kelemumur

Apa itu KELEMUMUR ??
.
.
KELEMUMUR sebenarnya adalah masalah kulit kepala yang boleh terjadi kepada sesiapa saja termasuk bayi, kanak-kanak, remaja dan orang dewasa.
.
.
Ramai orang beranggapan bahawa kelemumur mempunyai kaitan dengan masalah kebersihan dan kekerapan anda membasuh rambut. Sebenarnya anggapan ini tidak benar. Kelemumur tetap akan berlaku walaupun anda bersyampu atau sebaliknya.
.
.
KELEMUMUR dikaitkan dengan kewujudan kulat (fungus) dikenali sebagai `pityrosporum ovale'. Kulat itu menyebabkan seseorang mengalami kelemumur. Kulat ini tinggal pada kulit kepala.
.
.
PUNCA TERJADINYA KELEMUMUR?
.
  • Kulit kering - punca biasa yang menyebabkan kegatalan dan kulit berkeruping.
  • Kulit gatal dan berminyak menyebabkan kulit bertanda kemerahan dan berminyak.
  • Masalah kulit seperti psoriasis.
  • Ekzema pada kulit kepala.
  • Sensitif pada bahan kimia yang digunakan dalam syampu rambut.
  • Perubahan hormon.
  • Tekanan.

Pelbagai cara untuk mengatasi masalah ini samada secara tradisional ataupun cara moden.
Dan yang paling mudah adalah dengan menggunakan SERUM RAMBUT VEGEOIL.

Untuk info lanjut berkaitan dengan SERUM RAMBUT VEGEOIL, boleh klik gambar di bawah.

SERUM RAMBUT VEGEOIL

Instagram --> @serumrambutvegeoil
Instagram --> @serumrambutvegeoil
Instagram --> @serumrambutvegeoil